A slow life in Sweden

Jag har startat en till kanal på youtube som jag kallar “A slow life in Sweden”, den kommer inte att handla om stickning utan om mitt liv här på landet, nära naturen.

Jag känner mig otroligt lyckligt lottad som bor mitt i naturen och jag vill gärna dela med mig av allt det vackra till dig som inte har samma tur som jag. Jag har redan innan gjort små filmer från naturen på min stick kanal, Ciasbod poddar, men eftersom alla stickare inte tycker om naturen och alla naturälskare inte tycker om stickning har jag nu valt att dela på dessa.

Jag lever ett stilla liv på landet och stickningen är en stor del av mitt liv, jag älskar att kombinera dessa två och det kommer fortfarande att vara en del natur på Ciasbod. Vi fotar ju alla bilder närmiljön och min inspiration kommer från det jag ser och upplever här, så helt separerat går det inte att göra.

I en övergångs period kommer jag att lägga upp filmerna på båda kanalerna och jag hoppas att du kommer att vilja vara med och följa mig på “A slow life in Sweden” https://www.youtube.com/channel/UCbxvobEvFJyFHj1-5O70Y8Q/

Jag hoppas att det här kommer bli bra för alla.

Vi ses/ Cia

Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *