Dags för röntgen

Fredag morgon och jag vaknar upp med en förkylning!! Jag som hade väntat så på att få den här röntgentiden. Det känns som att mycket hänger på vad jag får för besked här, sjukskrivning, resor och beslut som jag behöver ta, så jag bestämmer mig för att åka i iallafall.

Det är ett ultraljud som görs och dom konstaterar snabbt att det är en inflammation i den halva sköldkörteln jag har kvar. Men, läkaren ser att mina lymfkörtlar ser förstorade ut!! Med min cancer historia i botten hämtas en ny läkare in för en andra bedömning. Jag hinner tänka så mycket under dom minuter som jag ligger där och väntar. Efter en snabb titt på bilderna som tagits frågar den andra läkaren om jag nyligen varit förkyld! Jag svarar att jag vaknat med en förkylning på morgonen, vilket tydligen gör att lymfkörtlarna svullnar upp. PUH!!

Lättad åker jag hem igen men konstaterar att jag egentligen inte blev så mycket klokare idag. Nu skickas mina bilder till en annan läkare som ska fatta beslut om vad som ska göras.

Skönt ändå att ha det här gjort och förhoppningsvis kunna börja planera lite framåt snart.

Jag är så glad att kunna landa hemma och fokusera på vardagen, där kan jag hämta nya krafter.

Allt väl/ Cia

Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Dags för röntgen

  1. Denyse Powers skriver:

    Hello from Canada, warm and caring thoughts to you Ias

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *