Connection shawl

https://www.ravelry.com/patterns/library/connection-shawl

Jag har stickat en ny, underbar strålande, version av mitt sjalmönster Connectionshawl. Denna gången har jag valt att sticka upp den i mitt eget hemma spunna garn som för att ytterligare göra den ännu mer personlig.

Det finns en del grönt i det gulaktiga garnet, som själva kroppen är stickad i, och det kändes som en bra färg att förstärka här med min gröna klänning.

Sjalen är så stor och härlig att den passar fint att ha både över axlarna och virad runt halsen, ett eller flera varv.

Det är en sjal som är uppbygd i två olika delar, en enfärgad patentdel i själva kroppen och en avslutande del där du stickar på flätan längs kanten. Två moment som du lär dig snabbt och sedan är det en lugn meditativ stickning hela vägen.

I dag när är det den mörkaste och kortaste dagen på hela året, vintersolståndet, skiner solen så vackert på träden som alla är täckta av frost och is. Det känns helt magiskt ute och min sjal skiner ikapp med solen och känns nästan onaturlig i sina skarpa färger.

Är du sugen på att skapa en egen version av Connection shawl hittar du mönstret här https://www.ravelry.com/patterns/library/connection-shawl om du av någon anledning inte kan eller vill använda Ravelry kan du kontakta mig via mail så löser vi det.

Det här inlägget postades i Blogg, stickat. Bokmärk permalänken.

3 svar på Connection shawl

 1. Ann-Marie Brandt skriver:

  Hej Cia!
  Finns det inget svenskt mönster till den fina själen?
  Hittade inte det på ravelry.
  Mvh Ann-Marie Brandt

 2. Ann-Marie Brandt skriver:

  Tack snälla! 🤗
  Jag njuter SÅ av dina pod avsnitt!
  Önskar fin helg! 🤶🎅🌟

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *