Tröjan Fårö, då och nu

I Juni 2017 bilade jag och Christian till Wales, det innebar rättså många timmar i bilen. Jag hade planerat att sticka på min ”Fårö tröja” under resan. När vi var i Snowdonia blev jag färdig med den, jag blockade den på vårat hotell rum för att kunna ta bilder på tröjan denna magiska miljö.

Vi tillbringade några härliga dagar i Snowdonia och vandrade runt. Miljöerna är helt onaturligt vackra, liknar ingenting jag sett förut. En dag gick vi även upp till toppen av Snowdon. Det är högsta berget i Wales, 1085 meter.

Den här tröjan är en av mina mest älskade och använda tröjor och nu har vi tagit lite nya bilder på den.

Tre år senare

Fortfarande lika fin, garnet är Gotlandsgarn från Yll o Tyll.

Dessa underbara Junidagar när man kan njuta av naturens överflöd och plocka buketter utav alla vilda blommor.

Det här inlägget postades i Blogg, stickat och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Tröjan Fårö, då och nu

  1. astrid skriver:

    Hello Cia,
    What beautiful photos. And how nice that your sweater has remained so beautiful after all this time.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *