Love note – igen

I bland leder det ena till det andra och plötsligt har jag köpt nytt garn och stickat mig en till Love Note.

https://www.ravelry.com/patterns/library/love-note

För ett tag sedan stickade jag några disktrasor i ett garn med blandningen Bomull/ lin. Jag använder dom dagligen och jag måste säga att garnet blir härligare ju mer jag använder och tvättar det. När jag en dag stod och vek tvätt och fick tag i en av disktrasorna bestämde jag mig för att jag ville sticka en tröja i det här garnet.

Jag har faktiskt börjat uppskatta den blå färgen mer och mer och jag kan verkligen se ett stort användningsområde också. Jag är ju egentligen ingen jeans människa, men har hittat ett par härliga baggy jeans hos butiken ”Hängmatta” som jag stortrivs i. Då fick det alltså bli en härlig jeansblå färg på tröjan.

När jag fick hem mitt garn hade jag bestämt mig för att sticka mig en till Love Note. Jag hade faktiskt gett bort min röda version i Mohair till Emma @garnbyrån, så det fanns liksom ett behov där 🙂

Jag hade insett att det roliga med min röda Love note var tillfredsställelsen att skapa något av det garnet som övervintrat från 80-talet. Jag hade ännu inte använt den någon gång och kände att den inte skulle få så mycket kärlek hemma hos mig. Om man sedan kan göra en vän glad och ge bort den som gåva, då har den ju ändå fyllt flera funktioner för mig.

Denna tröja stickas på stickor 6 mm och helt ärligt så tog den 3-4 dagar att sticka i min storlek.

Min pelargon har bott inne i växthuset, torrt och skönt, och blommar så snällt nu. Den står i en härlig blå/vit kruka som jag hittat på loppis någon gång och älskar. Jag tyckte den lös upp bilderna och var en härlig kontrast mot stenväggen, den passade också så fint med den blå tröjan.

Garnet är Bomull/lin från Drops, ett helt fantastiskt garn, som är så härligt att använda nu på sommaren. Ett otroligt prisvärt garn. Jag använde 9 nystan till min tröja a`20 kr = 180 kr

https://www.skapamer.se/drops-bomull-lin-garn-50g?aref=ref-adwords_agid-7491793777_cid-162852097_mt-b_ntw-g_crid-45629807977_kw-_pl-_prm1-_prm2-_ai-_ap-_dv-c_dvm-_fid-_dsa-19959388920&gclid=Cj0KCQjw6ar4BRDnARIsAITGzlAIeKtV5v-KlbO7kxWNVrx25yeejGTgcgAYYzR1IEYjFxwkFRlCGwsaApgwEALw_wcB

Den här tröjan känns som en härlig och praktisk vardagströja som jag kommer få mycket användning för. Agnes tycker den passar fint på hundpromenad med 🙂 det tror jag också/ Cia

Det här inlägget postades i stickat och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Love note – igen

 1. Emma skriver:

  Men OMG! Hur fort?? Den var ju inte ens med i beräkningen när vi smidde planer häromdagen!? Men tur att du fick ett behov att fylla där då, när du nu gav bort den fantastiska röda till mig, den är fantastisk ?

  • cia skriver:

   Haha, ja det blev ett snabbt beslut 🙂 och en snabb stickning. Så roligt att du tycker om den röda Love note

 2. Robin skriver:

  Just remember that you do look lovely in red!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *