Podcaster på youtube från Scandinavien

https://www.youtube.com/channel/UCadjhShw4le-9w0tr4nWxNQ

Jag har en Podcast på youtube aom heter Ciasbod Poddar där jag pratar om mina erfarenheter i stickning, spinning och annat handarbete. Jag spelar in den både på Svenska och på Engelska! Det kan ju verka lite ambitiöst, men jag försökte att göra undertexter på Engelska och det var väldigt krävande för mitt huvud 🙂 Jag har hållit på i snart 2 år med min podcast och när jag började fanns det nästan inga svenska stick-podcasters. Det gjorde att det inte fanns något vana vid att titta på podcaster i Sverige.

Nu börjar det dyka upp många nya stick-podcaster i Sverige och det är så roligt tycker jag.

Som ni vet vill jag gärna rekommendera andra podcaster som jag hittat och som ni kanske inte hittat ännu. Jag tänkte försöka sammanställa en lista här. Hör gärna av dig om du tycker att jag glömt någon.

Alla är nämnda utan någon särskild ordning 🙂

Svenska podcaster / på Engelska eller Svenska

Norska podcaster / på Engelska eller Norska

Danska podcaster / på Engelska eller Danska

Finska podcaster /på Engelska eller Svenska

Oj oj så många det blev!! Jag har säkert missat en hel massa också men hoppas på att kunna komplettera allt eftersom.

Hör gärna av dig om du ser att jag glömt någon/ Cia

Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

13 svar på Podcaster på youtube från Scandinavien

 1. Elisabeth skriver:

  Hej Cia
  Uppskattar verkligen att du tagit dig tid att hitta och ge oss lankarna till alla dessa Podcasts. Det ar speciellt roligt for mig som bor utanfor Nordens granser for tror inte jag skulle hittat dom sjalv.

  • cia skriver:

   Tack, det blev fler än jag trodde. Jag hade egentligen tänkt att ta med andra länder också men jag inser att det blir alldeles för många 🙂
   Kul att du har användning för min ”lista” Cia

 2. Magdalena skriver:

  Det finns en podd som heter Sticka och brinn

 3. Hanna skriver:

  De løse ende är en dansk podd jag verkligen gillar. Tack för denna listan!
  /Hanna (@rosehipchick)

  • cia skriver:

   Tack Hanna, den har jag inte tittat på ännu. Jag vet att det finns flera Danska Poddar som jag missat men kommer inte på vad dom heter:) Jag la till dig och Ida nu också fast ni sitter ute i världen. Svårt att veta var man ska dra gränsen/ Kram Cia

   • Hanna skriver:

    Förstår att du inte kan ha med alla. Tack för att jag fick vara med. ? Jag kom på en till ganska ny podd. Strikkesnellene med Tonje och Carina. Avsnitt 5 nyligen uppe på Youtube.

 4. AnnetteK.strikker skriver:

  Sjekk gjerne ut AnnetteK.strikker på YouTube også. Norsk podcast, på norsk ?

 5. Lena Dufvenberg skriver:

  Hej.
  Jag har precis upptäckt din sida och för första gången sett en pod, så här.
  Jag såg att du har många tips på olika fler sådana och undrar om du kan tipsa om någon med virkning? Det verkar vanligare med stickning såg jag.

  Det var roligt att hitta hit till din sida.

  • cia skriver:

   Hejsan, så roligt att du hittat hit. Dessvärre vet jag inte om någon som virkar i sin podcast. Men jag har heller inte tittat runt efter det. Hoppas du hittar någon kanal som passar dig/ Cia

 6. Ann Nilsson skriver:

  Hej!
  Om du vill får du gärna lägga till podden ”Ett varv till med knitannknit och & virkfroken” till din lista.
  Länk:https://www.youtube.com/channel/UCb4onHtv2K2lBBPkgt4qRtw

  Med vänlig hälsning,/Ann

  • cia skriver:

   Tack Ann, så klart ska ni vara med, Jag la till er på pod listan nu. Jag har tappat kontrollen över alla nya Poddar som kommit det senaste / Cia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *