Podcaster på youtube från Scandinavien

https://www.youtube.com/channel/UCadjhShw4le-9w0tr4nWxNQ

Jag har en Podcast på youtube aom heter Ciasbod Poddar där jag pratar om mina erfarenheter i stickning, spinning och annat handarbete. Jag spelar in den både på Svenska och på Engelska! Det kan ju verka lite ambitiöst, men jag försökte att göra undertexter på Engelska och det var väldigt krävande för mitt huvud 🙂 Jag har hållit på i snart 2 år med min podcast och när jag började fanns det nästan inga svenska stick-podcasters. Det gjorde att det inte fanns något vana vid att titta på podcaster i Sverige.

Nu börjar det dyka upp många nya stick-podcaster i Sverige och det är så roligt tycker jag.

Som ni vet vill jag gärna rekommendera andra podcaster som jag hittat och som ni kanske inte hittat ännu. Jag tänkte försöka sammanställa en lista här. Hör gärna av dig om du tycker att jag glömt någon.

Alla är nämnda utan någon särskild ordning 🙂

Svenska podcaster / på Engelska eller Svenska

Norska podcaster / på Engelska eller Norska

Danska podcaster / på Engelska eller Danska

Finska podcaster /på Engelska eller Svenska

Oj oj så många det blev!! Jag har säkert missat en hel massa också men hoppas på att kunna komplettera allt eftersom.

Hör gärna av dig om du ser att jag glömt någon/ Cia

Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

13 svar på Podcaster på youtube från Scandinavien

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *