Sticka från stashen kan bli oväntat bra

Jag stickar oftast i ull, men det händer ibland att jag stickar i andra material också. Jag hade lite blandade färger och kvaliteter i nästan samma tjocklek. Sådant som blivit över från tidigare projekt som jag ville göra något av.

Soldotna crop av Caitlin Hunter var en jätte rolig, lättstickad och snygg top som jag absolut kunde tänka mig att sticka igen.


Jag har använt upp allt garn i dessa färgerna som jag hade. Jag förstod ju att garnet inte skulle räcka till ”lusar” på kroppen, eftersom det går åt dubbelt garn då. Jag valde att göra ränder istället, och jag gillar det som omväxling. När man måste improvisera kommer man ofta på nya lösningar.

Om du tittar på färgerna i naturen på denna bilden hittar du anledningen till att dessa färgerna blev en sån lyckad kombination.

Allt finns där. ljusgrön, ljusgrå, beige, mörkgrå och mellangrön. De garner och färger jag använt finns på min Ravelry sida 🙂

Vitsipporna blommar som en matta i våran hage och träden är ljust gröna. Man måste stanna upp och njuta nu, för snart är denna tid förbi. / Cia

Det här inlägget postades i stickat och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *