Summer Ranunculus tee, i lingarn

Den här versionen av Ranunculus tee är stickad i Lingarn från Kasthall i Kinna.

https://www.ravelry.com/projects/Ciasbod/ranunculus-3

Ranunculus är stickad på stickor 6 mm, och med mitt tunna lingarn kändes det ett tag som om jag stickade på ett fisk-nät. Nåja, efter ett långt bad i ljummet vatten och ett varv i tvättmaskinen tycker jag ändå att linet slappnade av och känns rättså mjukt. Jag tror att det kommer att bli trevligare med tid och användning.

Jag har bara använt 175 gram garn, till min tee i st XL, så den känns väldigt luftig och skön. Det är den perfekta lätta tröjan att ta på över en solklänning framåt kvällen.

Summering: billig, snabbstickad och användbar, kan det bli bättre 🙂

Det här inlägget postades i stickat och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *