En riktig tavla

Jag som de flesta andra hittar inspiration på Instagram nu för tiden. I mitt flöde passerade en dag en bild på ett broderi från den här boken av Yumiko Higuchi. Jag började genast leta efter var jag kunde få tag i den. Något förvånad, och glad förstås, blev jag när den fanns att beställa från Adlibris. https://www.adlibris.com/se/bok/zakka-embroidery-9781611803105

Jag letade fram ett linnetyg och använde mig av mitt bruna lammullsgarn som jag har en hel kon av ( ca 5000 m)

När vi renoverade vårat vardagrum/ tvrum/ finrum (vad heter det nu för tiden) hittade jag tre gamla tavel-ramar på loppis. Jag visste inte vad jag skulle ha i dom och väldigt länge hängde dom där tomma på väggen. Eftersom jag älskar våran tapet gjorde det inte så mycket.

Men nu är jag så glad att jag hittat något, eller gjort förstås, att ha i min tomma tavelram.

I den stora ovala ramen är en poster från en utställning av Tore Johnson som vi var på i Landskrona. Den lilla ramen är ett foto av Elliot och mig, midsommarafton 2018.

Det här inlägget postades i Broderat och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *