Jag broderar en dagbok i april

Jag har sytt ihop 30 lappar till en liten fyrkant, jag använde mig utav små linneduk bitar som blev över när jag sydde projektpåsarna. Jag planerar att brodera ett litet minne, någonting jag gjort eller blivit inspirerad av under dagen. En ruta varje dag blir ett sätt att öva mig på att brodera och samtidigt skapar jag en liten broderad minnes lapp.

Första veckan Dag 1 – 7

Min plan är att göra en kudde av den färdiga broderade lappen, eller kanske en tavla, vi får se vad den passar till när den är färdig 🙂 Det viktiga är faktiskt inte det färdiga resultatet utan att jag får öva mig på att brodera och att vara lite medveten om saker jag ser och upplever varje dag. Lite som att tänka på något positivt varje dag för att upptäcka att livet har massa fina saker att erbjuda om man bara tittar.

Jag uppdaterar det här inlägget varje vecka!

Andra veckan Dag 8 – 14

Tredje veckan Dag 15 – 21

Nu ligger jag efter litegrann 🙂 jag måste säga att det ska bli skönt när april är slut. Även om det är roligt att brodera lite varje dag så hinner jag inte alla dagar!

I kväll aka jag brodera tre rutor…. sedan är det bara 4 dagar kvar

Vecka 4, Dag 22 – 30

Nu har 30 dagar gått och jag har ett underbart minne att bevara in i framtiden. Det har varit roligt, tänkvärt, jobbigt och utvecklande att göra den här resan. Mitt mål var aldrig att skapa något perfekt, utan att utvecklas och öva på både broderi och närvaro.

Tänk på att kreativitet inte behöver handla om pengar!! Det här har bara kostat utav min tid och fantasi. Jag har använt små tygbitar som var över efter andra projekt och sytt ihop till ett större tyg. Jag hade redan allt material här hemma.

Våga utvecklas / Cia

Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Jag broderar en dagbok i april

  1. Pingback: January makes – Very stripy | Cias Bod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *