Blackbird design – Garden friends

Jag har beställt ett magasin av Blackbird design som heter Sewing club. I den här tidningen finns så mycket fint, allt känns nytt och fräscht för mig. Det här liknar ingenting jag sett i svenska broderi affärer, varken på webben eller i verkligheten. Även trådarna som används i tidningen är annorlunda, märken som inte finns att få tag på här.

Det finns förslag på DMC trådar för alla färger i tidningen, till alla projekt.

Butik: https://www.soedidee.nl/website/index.php?ProductCategory=5139925&Index=2

Jag passade på att beställa hem några färger broderitråd av märket ”Sampler threads” från samma butik i Holland. Jag hade tidigare också köpt och betsat fina trälådor med glaslock och drömmer nu om ett litet broderi i glas locket.

Jag bestämde mig för att börja med ett annat projekt, en liten påse, Garden friends heter den. Jag hade naturligtvis inte de rätta färgerna till den men kunde snabbt beställa DMC trådarna som behövdes från Atelje Margaretha https://www.margaretha.se/produkt/gidn/DM0310-DMC%20Moulinégarn

Jag hade ett linnetyg hemma som jag använder. Egentligen ska man säkert ha ett annat särskilt tyg men eftersom jag är ny i den här världen förstår jag inte riktigt vad allt betyder ännu. Jag gör som vanligt och tar vad jag har hemma.

Det går rättså snabbt framåt och motivationen är hög.

  • Tråd: DMC
  • Färg:
  • Storlek:
  • Start: Juni 2020
  • Färdig:
Det här inlägget postades i Broderat och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *