Rutiga byxor

Jag fyndade en tygbit på Erikshjälpen för 40 kronor och bestämde mig för att försöka få det att räcka till ett par byxor. Jag sökte runt lite på nätet efter byxmönster och hittade ett mönster på Stoff och stil som verkade trevligt. Dom hade dessutom halva priset på sina mönster så jag köpte två olika modeller. Till dessa har jag använt mig av detta mönster. https://www.stoffochstil.se/moenster/curvy-dam-stl-46-60/byxa-med-vidd-46

Jag hade fantastisk tur att jag fick plats med mönsterdelarna på min lilla tygbit ( det var precis så det gick) dessutom lyckades jag mönster-anpassa tyget så rutorna låg i våg. 🙂 ibland ska man ha lite tur också!!

Själva tyget var något skevt, så helt perfekt blev det inte!

Jag vart väldigt nöjd med dessa byxrna och insåg snart att jag hade en hel del tröjor att kombinera dessa med.

Här är nog min favorit, den svarta raglan tröjan jag stickat i Holstgarn och Lin, med lite kul detaljer på. (Mitt mönster)

Här ihop med min Gula Ranunculus https://www.ravelry.com/projects/Ciasbod/ranunculus-2

Det här är en gammal goding, en moddad No frills, stickad i John Arbons Knit by number

Tog även på min senaste kofta https://www.ravelry.com/projects/Ciasbod/ilha Som ni ser så har jag gjort hällor på byxorna för att kunna ett bälte. ( Detta är nog det sämsta valet )

Eftersom jag inte är någon mäster skräddare är dom verkligen inte perfekta 🙂 och öppen kofta är nog inte det bästa valet! Men jag måste nog ändå säga att jag, i det stora hela, är väldigt nöjd med dom och med en tröja som döljer både linning på byxorna och min mage så kommer jag att kunna använda dom mycket.

Idag ville jag egentligen bara visa er att ett par tokiga byxor i ”tartan mönster” går att matcha med en hel del olika tröjor.

Priset på byxorna är 40 kr tyget + 25 kr mönster = 65 kronor klart värt det :=

Vilken stil gillar du bäst?

Ha en fin söndag/ Cia

Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Rutiga byxor

  1. Riet Andreas skriver:

    The red one ( John Arbon) is very beautiful. Color matching.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *