Julen 2020

I min familj firar vi jul den dagen som det passar att hela familjen kan samlas. Detta året blev det den 23 december. Att få fira tillsamman med barnbarnen känns så roligt och viktigt.

Elliot är tre år nu, lika gammal som hans pappa var då vi flyttade till detta huset. Det är också samma ålderskillnad på dessa barn som mellan våra pojkar. Det var som att färdas tillbaka 25 år i tiden och se dom små och deras förväntningar kring julklapparna.

Det var väldigt högtidligt då Elliot fick den stora äran att dela ut paketen till alla, en uppgift han tog med största allvar. Han var dock lite bekymrad då han hörde att paketen var till ”alla snälla barn” han tänkte länge och sa sedan att ”han kanske inte alltid varit så snäll mot Elsie” Söta unge!!

När paketen var öppnade och barnen hade tid att leka med sina saker, hade vi vuxna en riktigt lugn och trevlig jul, helt kravlös eftersom det ändå inte var ”jul på riktigt”

Som ni ser så passade Elsie perfekt i sin nya mössa.

På självaste julafton packade vi en korg med olika sorters korvar, glögg och pepparkakor, och gick upp till vårat vindskydd i skogen. Det kändes så avkopplande att sitta i våra fritidskläder och elda och umgås utomhus. Jag gjorde en liten film om ni vill se hur vi hade det.

God jul och trevlig fortsättning till er alla/ Cia

Det här inlägget postades i Poddar 2020. Bokmärk permalänken.

2 svar på Julen 2020

  1. astrid skriver:

    So cosy and informal. Love to see you this way. Wish you and your family all the best next year!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *