LOVE NOTE SWEATER

Så blev jag då färdig med min Mohair tröja 🙂 stickad i ett gammalt garn från Sandness garn som heter Kitten mohair. Jag hade 4 nystan i en gammal resväska som jag rotade fram och ville göra något av. Min tröja väger 190 g och det är ca 650 meter, kan vara bra att veta om du vill använda något garn du har liggandes.

https://www.ravelry.com/patterns/library/love-note

Du stickar denna tröja på stickor 6 mm så det är en av dessa tröjor som det riskerar bli flera av 🙂

Spetsmönstret är rättså enkelt att memorera, har du gjort diagrammet en gång förstår du hur det fortsätter. Absolut inga komplicerade maskor.(ssk, k2tog, yo) kan du det så kommer det gå bra.

När jag skulle göra raglanökningarna efter spetsmönstret markerade jag dom med en markör på varje ställe. Jag hade även satt en markör för att markera mitt bak. Ni kanske kan gissa vad som hände!! Jag upptäckte när tröjan var färdig att jag ”ökat” för raglan mitt bak också 🙂 Nåja, om man tittar noga kan man såklart se det men….. absolut inget jag tänker repa upp för 🙂 Det är det lilla personliga felet på denna tröjan.

Kul att Charlie kom och ville vara med på bild denna gången.

Just nu är jag inne i en period då jag tycker att jag mår rättså bra och då glömmer nästan bort mina problem med sköldkörteln. Sedan kommer en sån här bild där det är väldigt tydligt att min halva sköldkörtel (som jag har kvar) är uppsvullen. se bilden ovan

Jag kommer nog att använda den här tröjan fler gånger än på julafton/ Cia

Det här inlägget postades i stickat och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *