1000 prenumeranter på Youtube

När jag startade min youtube kanal, Ciasbod Poddar, tänkte jag att det skulle vara ett sätt att visa lite mera av det jag stickade. Jag hade redan ett instagramkonto där jag la upp mina färdiga projekt.

Under min tid som poddare har jag lärt mig så mycket. Framförallt med det tekniska, att filma, redigera och klippa ihop en film på ett trevligt sätt. Jag har också fått lära mig att stå framför kameran, vilket jag aldrig varit bekväm med förut. Nu tycker jag nästan det är roligt.

Dom bilder jag väljer att visa er är oftast bara en liten del av dom vi tar. Väldigt många av bilderna gör jag konstiga miner på, blundar eller också ligger tröjan/ sjalen snett. Det finns många saker som ska stämma för att vi ska vara nöjda med bilderna.

Kanalen har växt sakta men säkert, och efter cirka 1 år har jag nu nått 1000 prenumeranter. Det känns som vi har växt tillsammans.

Jag startade 2019 med ett nytt format på podden, med små avsnitt för varje ämne jag pratar om. Jag gjorde även en ”framsida” till kanalen för att det skulle vara lätt att känna igen den.

Nu vill jag tacka alla för att ni vill följa mig på min stickresa genom att ha en ”Giveaway”

Dessa vänliga tittare har skänkt priserna som kommer att lottas ut i nästa podcast.

@oppinils

http://www.oppinils.com

@elanesbild

https://www.instagram.com/elainesbild/

@garnbyrån

https://garnbyran.se

@garnglädje

http://www.garngladje.se

För att vara med och tävla ska du följa mig på instagram och prenumerera på min youtube kanal. Kommentera på mitt instagraminlägg och tagga en vän som du tror skulle tycka om min podcast.

Just nu jobbar jag tre nätter över helgen, men jag kommer att filma nästa podcast på måndag.

Lycka till på dragningen, vi ses / Cia

Det här inlägget postades i Blogg, stickat och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på 1000 prenumeranter på Youtube

  1. Lisa Ann Coleman skriver:

    Cias,
    I think the knitted items above are so lovely. I was wondering if you require both instagram and subscribing to your channel? I have subscribed, however I don’t follow anyone on instagram yet. I would love to be entered into the drawing to win some knitted items or yarn, etc. I love the different yarns and DPN’s as well. Love your Podcasts. Thanks for sharing and I love your Lovage. The colors are very happy, and vibrant, and this is also reflected in your Podcast. Thanks again for sharing. Please let me know If I also need to follow on instagram? Thanks so much.

    • cia skriver:

      Hallo Lisa, i am sorry to tell you that I draw the winners yesterday morning before podcasting. I hope you can join for any next giveaways. / Cia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *