Austasjöen är färdig

Tröjan heter Austasjöen och är designad av Erika Åberg, den finns i hennes senaste bok ”Stickat till vardags”

Det ligger så många timmars arbete bakom den här tröjan och jag har njutit av hela processen. Varje stund som jag hållit den här ullen i mina händer, spunnit den till garn och sedan stickat den här tröjan, har varit stunder av avkoppling och rofylldhet. Jag har funnit glädje i att hitta egna lösningar där det behövts och att se hur ”min” tolkning av tröjan växt fram.

Slutresultatet är verkligen min egen variant av ”Austasjöen” där grund idéen finns kvar men jag har format med både färg och form efter min smak.

Här kan du läsa om hur min resa började https://ciasbod.se/austa-sjoen-av-erika-aberg/

Det är långt till Östersjön från Hajom, men jag njuter av att bo nära våran lilla sjö och dras ofta hit för att njuta av lugnet. Jag får alltid en känsla av att vara en del av naturen när jag bär mina ulltröjor, att tillhöra och smälta in på ett naturligt sätt.

”Tid är pengar” sägs det, men det här är tid som inte går att värdera i några former.

My peaceful place 🙂

Det här inlägget postades i Blogg, stickat och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *