boktips

Här kommer jag att lägga in böcker jag ”läst”

Jag har alltid älskat att läsa böcker, det har varit ett härligt sätt att förlora mig i tid och rum. Sedan 2014 har det blivit mycket mindre läst eftersom jag nu helst ägnar min tid åt att göra något med händerna. Stickning och annat handarbete har tagit över min tid. 

Under det senaste året har jag börjat prenumera på Storytel och börjat lyssna på ljudböcker. Ett perfekt sätt att kombinera stickning, spinning och annat med att fortfarande få tillgång till böcker.

Jag har börjat följa #boktips på instagram och där får jag lite tips och inspiration om böcker jag kan tänkas vilja läsa. Jag har även haft turen att följa några som gärna delar med sig av boktips.

Jag kommer att skriva läsa för enkelhetens skull, fast jag numer alltid lyssnar.

Jag kommer att börja från och med nu eftersom det blir för mycket att gå tillbaka i tiden.

De senast böckerna jag läst har varit:

Huskvarna-serien av Ewa Klingberg, en svensk författare

Det är en härlig feelgood serie som utspelar sig i trakterna runt Huskvarna och växlar mellan 1800-tal och nutid. De skildrar vardagen och möten mellan människor samtidigt som dom berättar en historia som utspelat sig i samma miljö förr i tiden. Personerna i den första boken följer med i serien samtidigt spm det tillkommer nya i varje bok. Du kan läsa dom i rätt följd, men också som fristående böcker.

Lättsamma och trevliga böcker 

Ha de gott / Cia

Det här inlägget postades i Blogg, Böcker och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *