Ett stort tack, ni är fantastiska

Ni är alla helt fantastiska, jag har fått flera hundra meddelanden de sista dagarna 🙂 Jag kan omöjligt svara er alla personligt denna gången, eftersom det skulle ta väldigt mycket tid och energi. Det betyder ju såklart jättemycket för mig att veta att ni finns därute och tänker på mig. Många av er har liknande historier att berätta och jag förstår att jag inte är unik i detta. Vi får tänka positiva tankar och sända till varandra.

Jag fortsätter att vara halvt sjukskriven i november då jag blir väldigt trött efter ett nattpass. Jag har fått en tid på röntgen för kontroll av min uppsvullna sköldkörtel i slutet av november. Det ska bli så spännande att höra vad dom tänker göra. Eventuellt en ny operation! I så fall blir jag helt utan sköldkörtel och då funderar jag på om det är bra eller dåligt! Så många funderingar…

Många tacksamma hälsningar / Cia

Tröjan är Muckelrow av Marie Wallin, stickad i Nutiden förgarn från Höner o Eir
Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *