Weekend vlogs

Det här var den sista lugna helgen innan min semester är slut och jag ville passa på att filma lite, och visa er hur det kan se ut en helt vanlig helg hos mig.

Vi bor i ett gammalt hus från 1800- talet och i fredagens vlog är det med en liten hustur, på våran bottenvåning finns det nu bara ett tv- rum, kök, hall och toalett. Den andra våningen har vi sovrum, kontor och mitt ”garn/sy” rum. (Filmas ej)

Jag har även filmat lite från min spinngrupp, det började som en liten spinngrupp och har nu blivit en hantverksgrupp där man kan komma och göra vad man vill.

Lördagen var en riktigt regnigndag, jag vaknade kl 06 och redan då hade det börjat. Det blev en stilla dag med lite dagliga sysslor. Jag filmar även min man när han sågar brädor i sitt sågverk.

Ps. det slutade regna en stund på kvällen och vi passade på att gå en promenad med hundarna. Vi kom inte långt innan himlen öppnade sig igen, det är faktiskt inte så farligt att bli lite blöt.

På söndagen hade vi besök av vårat lilla barnbarn hela dagen och jag filmade ingenting. När han åkte hem gjorde jag en kopp the och satte mig i växthuset och stickade lite.

Hoppas du tyckt om att tillbringa helgen med mig/ Cia

Det här inlägget postades i Blogg, Poddar och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Weekend vlogs

  1. Linda Wilcox skriver:

    Cia, So nice to sit and knit with you in the greenhouse, listening to the rain. I love listen to the rain on the metal roof over my bedroom. I didn’t see a Thumbs Up under the video, but it was great! Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *